Tro det eller ej…  TV reklamer kan faktisk godt være nyttige en gang imellem..! Sad en helt tilfældig og kedelig torsdag aften og så tv3, hvor der jo er disse forfærdelige laaange reklame-blokke…Gaaab..!!
Men pludselig dukkede der denne lidt frække reklame op på skærmen, hvor en kvinde får orgasme – angiveligt ved hjælp af denne Durex orgasme gel..!

Kiggede godt nok en eksta gang for sådan nogle reklamer er man jo ikke vant, men den fangede ihvertfald min opmærksomhed 😉 Da jeg altid har haft meget svært ved at “komme” – tænkte jeg at det var sgu da værd at prøve..!!

Jeg må nok sige havde også lidt svært ved at tro på det, at en orgasme gel skulle kunne give orgasme. Men hvis de kan flyve til månen, kan de vel også lave et middel til kvinder, som har svært ved det med at få en orgasme….

Allerede næste dag ringede jeg til den lokale sexshop i Aalborg (DreamX), hvor de kunne meddele mig at produktet var totalt udsolgt -(så der var åbentbart andre som også havde set reklamen ;-))
Men den flinke ekspedient kunne berolige mig med at der skulle komme flere på lager dagen efter – Pyhh ha !! – Var sgu lige ved at gå i panik., for nu skulle den altså godt nok prøves.. men en lang historie kort : Så har jeg nu fået den populære gel og kan kun sige èn ting : DEN VIRKER..!!

Er super glad og kan slet ikke få armene ned igen.. Et super produkt til kvinder som har lidt svært ved at få den ultimative orgasme. Kan varmt anbefales. Brug eventuelt en vibrator sammen med, det gir lige det sidste, hvis man stadig har lidt svært ved at få orgsme sammen med sin partner. Der står på pakken at der er til 20 gange, så der er lige til en måneds tid Hi… Hi…