Spring til indhold

Hvilken producent er bedst?

Danske vinduesfirmaer er bedst

I har måske købt et hus. Det er et førstegangskøb for jer. I er lige blevet gift, og jeres første barn er på vej. (Tillykke!) I har dog nogle tanker om, at der er nogle vinduer, som skal udskiftes. Især vinduet inde i værelset, som skal blive jeres første barns værelse. Og I har fået et rentefrit lån af jeres forældre til at få arbejdet udført. (Økonomien kan være lidt stram, når man lige har købt sit første hus, og karrieren endnu ikke er kørt helt ind på det rigtige spor.) I er glade og kontakter derfor en specialist i vinduer. En sagkyndig, som vil komme og give jer vejledning og råd om, hvilke vinduer der vil være bedst at få installeret.

Kendte vinduesfirmaer

Måske har i hørt om Velfac og Rationel, som er nogle af de største producenter i Danmark, og I vil gerne vide mere om de to producenters vinduer. I har endda også brugt nogle timer her i weekenden, der lige er gået til at google ’Rationel vinduer Sjælland’, så I ved, hvor I kan anskaffe dem. Måske har I også googlet ’Velfac vinduer Sjælland’.

Disse vinduesfirmaer er efter vores erfaringer de bedste:

Rationel vinduer
Velfac Vinduer
Outrup Vinduer
KPK Vinduer
Velux tag-vinduer

I har kontaktet en vinduesspecialist, fordi, da I læste om de to producenters vinduer, blev i ærligt talt lidt forvirrede. Det var det der med priserne, som var forvirrende. Skal I købe vinduer med to eller tre lag glas? Skal I købe trævinduer eller vinduer, der kombinerer træ og aluminium. Prisforskellene er ret store. Og ja, det var uoverskueligt for jer at pejle jer ind på den rigtige løsning.

Tal med en specialist

Derfor gjorde I klogt i at få lavet en aftale med en vindues-ekspert. Han vil kunne give jer god vejledning. Og ikke kun om hvilken type vindue der vil være bedst til jeres nye hus. Han vil faktisk også kunne give jer en idé om, hvad der bedst kan betale sig for jer at investere i. Det er jo sådan, at nye vinduer kan medvirke til, at I skal bruge færre penge til opvarmning af huset. Vinduer, med de rigtige rammer kan være med til, at I sparer et beløb fra varmeregningen. (Og det beløb kan, så bruges til at betale lånet fra jeres forældre af med.) Eksperten vil med garanti også kunne henvise til gode forhandlere af den type vinduer, som han anbefaler.

Lidt research er altid godt

Det er med andre ord vigtigt, at I ikke kun laver jeres research omkring nye vinduer via internettet, og hvad I umiddelbart kan se, hvad der er på markedet. Det er vigtigt, at I får svar på alle mulige spørgsmål, som I måske ikke selv lige tænkte på. Fx sådan noget som varme, indeklima, om vinduerne, som I påtænker at udskifte, er bærende for tagkonstruktionen – og naturligvis også omkostningerne ved selve arbejdet. Et besøg af en ekspert er med andre ord, det bedste og eneste rigtige at få aftalt, inden I kaster jer ud i projektet. Og det er faktisk en styrke at kunne sige, at der er noget, vi ikke ved og gerne vil have hjælp til. Så husk: Få tilkaldt en ekspert, inden I påbegynder et stort projekt i det nye hus.