Spring til indhold

Mors dag i København

Om ganske få dage er det Mors Dag. Og mine tanker går naturligvis til min mor. Inden jeg flyttede hjemmefra, havde vi sådan et ægte mor–datterforhold, hvor kærlighed og had gik hånd i hånd. Ligesom så mange andre mødre og døtre har det, og vil få det.
Jeg bor ikke længere sammen med hende i København. For nogle år siden flyttede jeg til Jylland sammen med min kæreste.

Lille landbrug

Vi har et lille landbrug og er glade for det. Det hænder, at jeg kommer til København, når vi ikke har travlt med landbruget og dyrene. Det hænder, også at hun kommer på besøg her. Men i den weekend, der kommer, har vi ikke mulighed for at rejse til København. Og min mor skal have besøg af min lillebror og hans kæreste. Jeg ville ellers gerne have set hende.

Hun har været syg for nylig. Og jeg ville gerne lige være sikker på, at hun har det helt godt igen. Det bliver i næste måned, at jeg får mulighed for at se hende. Men fordi det er Mors Dag snart, så kan jeg ikke lade være med at tænke på hende. Og jeg har faktisk besluttet mig for at sende hende en lille, sød buket blomster. Det er jo noget af det, hun godt kan lide, når hun besøger os om sommeren: Vi har mange blomsterbede i haven. Og hun elsker det. At kigge på dem. Se farverne. Tegne dem. Det er hun god til.

Bedste blomster udbringning i København

Jeg har derfor fundet et telefonnummer frem til en forretning, der har blomsterlevering i København. Jeg skal have ringet til dem og bede dem om at sende hende en flot buket. Gerne med pink og hvide blomster i. Sådan rigtigt tøsede farver. Jeg ved, at hun elsker dem. Og når hun får buketten, så ved hun også, at jeg tænker på hende.