Spring til indhold

Polering som gave

I går var det Mors Dag. Og jeg er naturligvis en af de mødre, der fik ekstra opmærksomhed i går. Det var en vidunderlig dag. For det første så var her rimeligt lunt, så jeg gjorde det, at jeg tog på stranden sammen med min mand. Selvom vi også skal holde afstand på stranden, så var det rart at sætte sig i sandet og bare stirre ud over vandet. Ja, jeg var faktisk nede og dyppe tæerne. Mere blev det ikke til. Vandet var simpelthen for koldt for mig. Men min mand var modig nok. Han fik sig en dukkert. Er der nogen, der elsker at bade, så er det ham. Han kan godt lide at svømme. Og havvandet er altså bedre end svømmehallens. Selv nød jeg at sidde i solen og få røde lår. Elsker solen. Også selvom jeg ved, at jeg ikke bør opholde mig i solen i ret lang tid.

Aftale med vinduespudseren

Vi havde en vidunderlig dag på stranden. Om aftenen fik vi så besøg af vores store børn. Jeg havde inviteret dem til middag. Selvom det er maj, og det var en lun aften, så havde jeg lavet simremad til dem. De elsker det. Og det er nemt at lave i forvejen. Så der var ingen stress. Det var kun at dække et fint bord til dem, inden de ankom.

Og de kom. Som aftalt kl. 18:00. Vi fik en drink på vores balkon. Og jeg fik gaver. Mine børn er altid søde til den slags. I går fik jeg dog en rigtig god gave. Jeg fik sådan et klippekort til en vinduespudser. Det var min datter, der ved, at jeg selv hader at pudse de kæmpestore ruder i vores lejlighed, der gav mig gaven. Hun havde fået lavet en aftale med en vinduespudser fra Vesterbro – dem her fra MEM om, at han kommer og pudser mine vinduer en gang om måneden. Undtagen i august og november. I de måneder er vi nemlig altid bortrejst, så der er ikke nogen grund til, at han kommer.

De pudser også på Frederiksberg

Se, det er, da en gave som en mor bliver glad for. Jeg blev. Det er som regel kvinderne, der sørger for, at boligen er ren. Sådan er det også i mit ægteskab. Min mand gider simpelthen ikke. Så det at få hjælp til det, som man ikke bryder sig om, er en dejlig gave. Og nu har jeg fået en vinduespudser i et helt år frem.

Jeg spurgte min datter om, hvor hun havde fundet den vinduespudser. Hun svarede henkastet, at det var nemt nok. Hun havde været på nettet for at lede efter en gave til mig, og så tænkte hun bare lidt anderledes, end de fleste gør. Så hun søgte ikke efter ”Gaver kvinder”, men derimod efter ”Vinduespudser Frederiksberg” og så havde hun fundet ham. De kører jo over hele København og omegn. Og der er behov for det.

Som et ekstra bonus, så kan jeg selv aftale med vinduespudseren, hvornår han skal komme. Fra gang til gang. Jeg behøver ikke at forudbestille ham et helt år frem i tiden. Det er jo vældig praktisk. Det er jo ikke muligt for mig altid at holde den plan, jeg ellers har lagt.