Spring til indhold

Converse er under-rated

Flotte converse sneakers

En sommersko. En sko, der er behagelig. En, der ikke gnaver i hælen eller trykker på fodballen. Bare en almindelig sommersko, som du kan bruge til lidt af hvert. Det er, hvad du ønsker dig. Og det er noget, der mangler i din garderobe. Du har store kraftige sneakers, du har højhælede sko, og du har massevis af selskabssko. Danseskoene bruger du i ny og næ. Og selvfølgelig h ar du en masse støvler. Men sådan et par almindelige små sneakers, som du bare trækker i, når du ikke gider at være bevidst om Instagram eller de andre sociale medier, som du er på, har du ikke.

Converse rykker

Du er dog ikke helt uvidende om, hvilket par sko, du skal have fat i. Det skal være et par Converse Sneakers. De er pæne. De er ret neutrale, og du kan få dem i flere forskellige modeller. Nogle har en et højere skaft op på anklen, andre ligner bare almindelige tennissko. De er lette i deres udseende. Ikke prangende – men netop ganske anonyme – lige sådan, som du tænker, at du gerne vil have dem.

Du har fuldkommen ret. Et par Converse sneakers er den perfekte sommersko, når du vil være anonym, uden at være banal eller ordinær. Det er en sko, som folk ser og lægger mærke til, uden, at det er en sko, der vækker opmærksomhed og giver anledning til bemærkninger. Det er jo det, du gerne vil undgå: Bemærkningerne. Der er jo mange folk på de sociale medier, som bare skal af med en masse frustrationer, og når du får de der hadefulde kommentarer på dine posts, bliver du faktisk ked af det. Du poster jo for at inspirere – ikke for at vise, at du har magt, position eller bare er et offer for fashion. Du vil hjælpe andre med at få et sjovere liv. Du har nemlig selv været i den der dumme situation, hvor ensomheden fik dig helt ned med nakken. Og du fandt Instagram som dit medie.

Skal du tage billeder?

Overvejelsen er derfor nu, om du skal lave et flot fotografi af de nye Converse sneakers, som du lige har købt hos Soldout. Det den helt billige og skrabede model, du har købt. De er olivengrønne – og falder godt ind sammen med et par jeans og en sort t-shirt. Du har ikke dårlig samvittighed over at have købt dem. De koster ikke en formue. Og du havde penge på din konto.

Så beslutningen er tage: Du vil gerne fotografere dine nye Converse sneakers i brug. Så du sætter dig ud på din lille balkon. Du tager skoene på og begynder at fotografere. Du tager måske 45 billeder at skoene og bestemmer dig efter flere timer for, hvilket fotografi, der skal op på Instagram. Du får fortalt din historie. Du er glad, og du ser frem til at se, hvor mange likes du får i løbet af de næste timer.  Imens du venter, går du en lang tur. Du har dine Converse sneakers på. Dine jeans. Og du er bare godt tilpas. Helt anonym. Uden problemer eller bekymringer.