Spring til indhold

En buket i København

Der er to ting, jeg har glemt. Og det er jeg altså ked af. Den ene er fars dag. Den anden er, at min niece er blevet student. Jeg har rigtigt dårlig samvittighed over det og må på en eller anden måde få gjort skaden god. Jeg ved, at min far allerede har tilgivet mig. Han ved jo godt, at jeg har dødtravlt til hverdag, og at det ikke er nemt for mig at kommunikere med omverdenen, når jeg nu sidder i et land, hvor internettet er fuldkomment upålideligt.

Min niece

Min niece derimod har nok ikke tilgivet mig. Vi er meget tætte på hinanden. Hun er min søsters datter, og jeg har tit passet hende, dengang hun var helt lille og min søster, havde nattevagter. Nu er hun så blevet en ung kvinde og skal til at starte en ny fase i sit liv. På en eller anden måde skal jeg bare finde en måde at sige undskyld til dem begge.

Det mest nærliggende for mig vil nok være at sende dem hver især en mail, når internettet er oppe igen. Men er det ikke sådan en lidt flad måde at løse mit problem på. Hvordan ville jeg selv have det, hvis jeg modtog en mail, der bare siger undskyld, fordi jeg ikke huskede dig? Jeg ville nok blive temmelig skuffet.

Finde en online blomsterbutik?

Jeg skal gøre noget andet: Finde en online shop med blomsterudbringning på Amager. Og hvis den også kan klare blomsterlevering i København, vil det være perfekt. Så får den nemlig en bestilling på to kæmpestore buketter. En til min far og en til min niece. Og så må de gerne skrive undskyld og kærlig hilsen fra mig på kortene, der skal vedlægges. Og jeg fandt den: Amager Blomster – de leverer i hele København.

Nu skal jeg bare huske at finde den shop, næste gang internettet fungerer. Om jeg så sidder i møde med de lokale beslutningstagere. Kommer internettet, bliver mødet afbrudt.