Spring til indhold

Godt kursus i Lean

Her i de sidste måneder, hvor vi har været hjemsendt, har jeg brugt en del tid på at tage nogle online kurser, som jeg mener, vil kunne hjælpe mig til at få et bedre job. Nogle af kurserne har været gratis. Andre har jeg betalt for. Ikke så mange penge, at det har ødelagt min økonomi. Mest sådan nogle symbolske beløb.

På engelsk

Et af kurserne, jeg har fulgt, var i engelsk. Det var helt gratis. Det var faktisk et godt kursus. Jeg har lært en masse – og er bedre til at tale engelsk nu. Sådan BBC-engelsk. Ikke amerikansk-engelsk og heller ikke dansk med engelske ord.
Men- og der er et stort, men. Jeg må indrømme, at jeg har savnet at være på et kursus, hvor der er andre deltagere. Det er lidt ensomt at sidde herhjemme alene med det hele. Især når man har spørgsmål.

Det har ikke været som Lean kursus, jeg var på for et år siden. Det var et super godt kursus, hvor alle deltog på lige fod. Der var en masse diskussion med andre, som også skulle introduceres til Lean principperne.

Flere Lean kurser tak

Vi var en god gruppe. Alle respekterede den forvirring, der kan opstå, når man skal til at lære at tænke i andre baner end dem, man plejer. Det var et kursus, som gav mig, meget mere end blot at lære om Lean. Det gav mig nye venner fra hele landet, som også skal til at arbejde med Lean på deres arbejdspladser. Jeg ville ønske, at der snart kommer flere Lean kurser. Jeg har talt med én af dem, som også var på kurset om, at vi gerne vil lære mere om det. Det er et meget spændende område. Men det varer nok noget tid endnu, inden vi kan komme på sådan et kursus. Vi har ikke set, at der kommer nye kurser endnu.