Spring til indhold

Pinse i badebassinet

Det har været en vidunderlig pinse. Vi har hygget. Været ude at spise – hele familien – på fin restaurant. Selv vores mindste opførte sig pænt. Min kone elsker at komme ud at spise. Især hvis det er et sted, hvor de har mange små retter på menuen. Hun elsker at sidde og nippe til små, forskellige retter. Man kan se på hende, at hun nyder at smage. Hun snuser til de forskellige salater, inden hun putter en mundfuld i munden. Hun kan sidde og betragte madens farver. Det er, som om hun indprenter sig dem, inden hun fortærer dem. Det er virkeligt en oplevelse at være på restaurant sammen med hende. Og det ser ud til, at vores mindste har arvet hendes madglade gen. Respekten for maden mangler bestemt ikke. Ej heller mangler der lyst til at prøve at smage.

Det gode vejr

Men vi har ikke kun været på restaurant. Vi har også nydt det ualmindeligt gode vejr. Med sol og en temperatur på op mod de 25 graders varme, så er jeg i mit es. Jeg fik taget mig sammen til at få sat vores badebassin fra fedepriser.dk op og få det fyldt, så vi alle kunne få et dyp. Vi har et ret stort badebassin, som kan sættes væk, når det ikke er vejr til et dyp. Vi havde det ret sjovt med at få det sat op. De to store hjalp mig og elskede det, da vi endelig kunne trække i badetøjet.Lidt ligesom dengang med gyngestativet faktisk.

Den lille var lidt bekymret. Hun kan ikke svømme endnu, men med hjælp fra mig fik hun faktisk prøvet det også. Det gav dog anledning til mange bemærkninger fra de to store. Jeg kunne ikke finde baderingen, så jeg måtte støtte hende, mens hun plaskede rundt. Vi fik nogle vidunderlige timer. De store skulle naturligvis lave konkurrence mellem sig om, hvem der kunne holde vejret i længst tid under vandet. Det blev naturligvis den ældste, der vandt. Han er bare så konkurrenceminded.
Vores mellemste er dog også ret cool.

Stor hjælp

Han var virkelig en god hjælp, imens vi satte badebassinet op. Han er god til sådan nogle praktiske ting. Han har tålmodigheden, og han lytter. Til forskel fra den store. Han er bare et brushoved, som farer ud. Men sådan er det, når man har familie. Man ser, hvor forskellige vi er. Især når vi samles om et punkt. Fx badebassinet.

Jeg havde sådan ikke tænkt på det, førend min kone sagde det: ”Er det ikke sjovt at se, hvor forskelligt de agerer. Vores ældste er meget oppe på at skulle vinde og vise sig frem, mens vores nr. 2 bare tager det helt roligt?”
Hun har ret. Det er sjovt at iagttage.

Men det var ikke kun lutter leg og gode timer her i pinsen. Det var også store kærlighedserklæringer fra vores børn til os. Dejligt.

Jamen, sig mig lige: Hvorfor i alverden er det ikke Pinse hver weekend? Det har bare været så dejligt, at jeg ville ønske, at vi kunne holde fri i mindst 3 dage om ugen og bare være sammen.