Spring til indhold

Guide til flotte og naturlige krøller

Er der noget smukkere end et bølget eller krøllet hår, som bare sidder lige i skabet? Nej vel? Hvis du også selv vil give dig i kast med at kreere det smukke krøllede hår på dig selv, så kan du få en lang række fantastiske krøllejern på siden Luxplus.dk. Luxplus er en medlemsklub, hvor du for kun 89 kr. kan handle et hav af beauty produkter og andet beauty udstyr til super billige priser. På siden finder du blandt andet et herligt udvalg af krøllejern, som kan få håret til at se helt fantastisk ud på ingen tid. Krøller er ikke kun forbeholdt kvinder med langt hår – har du page eller skulderlangt hår, kan du også sagtens skabe et smukt fald, bølger og krøller i denne længde hår.

Sådan krøller du dit hår

Inden du giver dig i kast med krøllejernet er det en god ide at preppe dit hår og på den måde forberede det på varmebehandlingen. Varmebeskyttelse kommer i mange former og det er helt op til dig, hvilken form du vil bruge til dit hår, det vigtigste er dog, at du bruger et produkt inden du går i gang. Kom varmebeskyttelsen i håret og red håret godt igennem så produktet bliver jævnt fordelt i hele håret. Når håret er tørt kan du med fordel opdele dit hår i mindre sektioner, hvor du herefter kan give dig i kast med at krølle hver enkelt sektion. Du vil lidt efter lidt kunne se hvordan dit hår vil falde i de fineste krøller, som du kan lade være som de er eller køre fingrene eller en kam gennem håret for at få krøllerne til at syne langt mere naturlige.

Billige krøllejern på Luxplus

På Luxplus finder du krøllejern fra blandt andre Remington, Clatronic, Babyliss, Paul Mitchell og mange flere. Der findes et hav af forskellige typer krøllejern, som kan give forskellige looks, så uanset hvilken form for krøller du kunne tænke dig at kreere i dit eget hår, så kan du helt sikkert finde et krøllejern hos Luxplus.dk, der vil falde i din smag. Prøv dig frem med de mange skønne produkter og skab en række forskellige looks med de krøllejern som du finder hos Luxplus. Normalt kan krøllejern godt befinde sig i den dyre ende, men med et medlemskab til Luxplus kan du spare mange penge på det populære værktøj og på den måde spare mange penge, så du kan få råd til alt det du har brug for.

Et godt medlemskab

Et medlemskab til siden Luxplus.dk koster som sagt kun 89 kr. om måneden. Dog får du de første 30 dage helt gratis, så du kan prøve medlemskabet af og se om det er noget for dig. Medlemskabet giver dig adgang til et hav af fordele, hvor du har mulighed for at spare mange penge. Der er derudover altid gratis fragt og du kan have din ordre imellem hænderne allerede 1-2 dage efter din bestilling er gennemført. Med Luxplus har det aldrig været nemmere at handle skønhedsudstyr og produkter. Prøv det allerede i dag og start din 30 dages prøveperiode.